Inloggen

Over mij

Spullen die niet meer voldoen aan hun oorspronkelijke functie worden vaak  meteen gelabeld als afval. Terwijl dat in mijn ogen een gemiste kans is voor die materialen. Dat en het verlangen om mooie en functionele producten te maken voor in en om het huis heeft mij er toe gebracht om in 2014 Maiidee te starten.

 

Uitgaande van de verzamelde materialen, ontstaan de ideeën en vandaar uit de ontwerpen. Een gebruikte balk kan mij inspiratie geven voor het maken van bijvoorbeeld een lamp, een kaars kandelaar of poten voor een tafel. De balk  krijgt zo een nieuwe bestemming als gebruiksvoorwerp. De meubels en woonaccessoires worden met de hand gemaakt en er zullen dus nooit 2 exact de zelfde producten zijn.

 

De ontwerpen van Maiidee worden bedacht en gemaakt in eigen Nederlands atelier en in samenwerking met sociale werkplaatsen in de regio. Bij grotere opdrachten kunnen wij de hulp van een sociale werkplaats inschakelen, die gebaat zijn bij het krijgen van opdrachten. Zo draagt ons bedrijf ook bij aan een maatschappelijk belang.

 

Het geeft natuurlijk een goed gevoel duurzaam bezig te zijn en daarbij ook nog met aandacht te wonen met trendy stoere meubels en woonaccessoires van Maiidee.

Maiidee

Maike Lemmers

Maiidee is een erkend leerbedrijf

Download certificaat

Aanmelden

Maiidee © 2017